Donesite vaš brend bliže vašoj ciljnoj publici

Društvene mreže su mesto gde se vaša publika okuplja, komunicira i stvara veze sa brendom.

Impaktiva vam pomaže da iskoristite pun potencijal društvenih mreža kroz efikasno upravljanje i strategiju sadržaja.

Naš tim stručnjaka za društvene mreže razume dinamiku različitih platformi i zna kako da kreira sadržaj koji će privući i angažovati vašu publiku. Bez obzira da li je reč o objavama, pričama ili kampanjama, mi smo tu da postavimo vaš brend na put uspeha na društvenim mrežama.

Naša usluga uključuje:

Kreiranje viralnih kampanja

Analizu performansi i prilagodbe strategije

Redovno objavljivanje i praćenje angažovanosti

100%

Za uspeh naših klijenata

Uz upravljanje društvenim mrežama imamo da ponudimo i...

 • Izrada Web Sajta/Web prodavnice

  Kreiranje web sajta koji će impresionirati vaše korisnike.

 • Facebook oglašavanje

  Počnite generisati potencijalne kupce danas putem Facebook oglasa.

 • Google Analytics 4

  Dajte vetar u leđa vašem digitalnom uspehu uz našu stručnu optimizaciju Google Analytics 4, omogućavajući donošenje odluka na osnovu podataka za neprevaziđeni rast poslovanja.

 • SEO optimizacija

  Dominirajte konkurencijom i rangirajte svoj web sajt kao broj 1 na Google.

 • Izgradnja Prodajnih Kanala

  Moćan prodajni kanal (funnel) koji će privući, angažovati i pretvoriti vaše posetioce u vernu klijentelu.

Česta pitanja

Impaktiva se ističe svojom specijalizacijom za eCommerce preduzeća. Naš tim je stručan u ovom polju i pružamo prilagođene strategije koje su usmerene ka vašim ciljevima.

Pre nego što započnemo saradnju, sprovodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja i ciljeva. Na osnovu tih informacija, kreiramo strategiju koja je prilagođena Vašoj niši i ciljnoj publici.

Upravljamo sa raznim društvenim mrežama uključujući Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, i druge relevantne platforme koje su bitne za Vašu nišu.

Vreme koje je potrebno za vidljive rezultate zavisi od mnogo faktora, uključujući trenutno stanje vašeg online prisustva i konkurenciju u vašoj niši. Međutim, naša strategija se fokusira na dugoročni rast. Vidljive promene u oblastima kao što su SEO i društvene mreže obično zahtevaju nekoliko meseci, dok se rezultati kampanja, kao što su Facebook oglasi, mogu videti brže.

Naše tarife se prilagođavaju specifičnim potrebama svakog klijenta. Cena zavisi od obima posla, trajanja projekta i specifičnih zahteva. Nakon što razgovaramo sa vama i razumemo vaše potrebe, pružićemo vam detaljan pregled cena i opcija kako bismo našli rešenje koje odgovara vašem budžetu.

Da, iako smo bazirani u Srbiji, pružamo usluge i klijentima van granica. S obzirom na prirodu digitalnog poslovanja, možemo efikasno sarađivati sa klijentima širom sveta putem online komunikacije.

Vaša digitalna transformacija počinje ovde.

Sa Impaktivom na vašoj strani, postignite digitalni uspeh. Naša stručnost u marketingu i posvećenost vašim ciljevima čine nas idealnim partnerom za ostvarenje rasta i konkurentske prednosti

Kontaktiraj nas

support@impaktiva.com

veljko@impaktiva.com

+381 61 181 4165

11000 Beograd

Uslovi Saradnje

PIB: 113559103

MB: 66910687

Politika privatnosti

Impaktiva ©2023 Sva prava zadržana | Mapa sajta​