Dominirajte Google-om, osvojite vaše tržište

U svetu gde se većina pretraga dešava na Google-u, SEO postaje neophodan alat za uspeh.

Impaktiva vam pruža stručnu SEO optimizaciju koja će vam pomoći da se istaknete u rezultatima pretrage i privučete više ciljane posete na vaš web sajt.

Naš tim SEO stručnjaka analizira vašu web stranicu, istražuje ključne reči i implementira strategiju koja će vas pozicionirati visoko na Google-u. Ovo nije samo o rangiranju, već i o stvaranju vrednog sadržaja i poboljšanju korisničkog iskustva.

Naše SEO usluge uključuju:

100%

Za uspeh naših klijenata

On-page i Off-page optimizaciju

Istraživanje ključnih reči

Prilagođene strategije za vaše ciljeve

Uz SEO usluge imamo da ponudimo i...

  • Izrada Web Sajta/Web prodavnice

    Kreiranje web sajta koji će impresionirati vaše korisnike.

  • Facebook oglašavanje

    Počnite generisati potencijalne kupce danas putem Facebook oglasa.

  • Google Analytics 4

    Dajte vetar u leđa vašem digitalnom uspehu uz našu stručnu optimizaciju Google Analytics 4, omogućavajući donošenje odluka na osnovu podataka za neprevaziđeni rast poslovanja.

Česta pitanja

Impaktiva se ističe svojom specijalizacijom za eCommerce preduzeća. Naš tim je stručan u ovom polju i pružamo prilagođene strategije koje su usmerene ka vašim ciljevima.

Pre nego što započnemo saradnju, sprovodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja i ciljeva. Na osnovu tih informacija, kreiramo strategiju koja je prilagođena Vašoj niši i ciljnoj publici.

Naš pristup SEO-u je sveobuhvatan, uključujući ključna reč istraživanje, on-page i off-page optimizaciju, i kontinuirano praćenje. Radimo na dugoročnom rastu vaše online prisutnosti.

Vreme koje je potrebno za vidljive rezultate zavisi od mnogo faktora, uključujući trenutno stanje vašeg online prisustva i konkurenciju u vašoj niši. Međutim, naša strategija se fokusira na dugoročni rast. Vidljive promene u oblastima kao što su SEO i društvene mreže obično zahtevaju nekoliko meseci, dok se rezultati kampanja, kao što su Facebook oglasi, mogu videti brže.

Naše tarife se prilagođavaju specifičnim potrebama svakog klijenta. Cena zavisi od obima posla, trajanja projekta i specifičnih zahteva. Nakon što razgovaramo sa vama i razumemo vaše potrebe, pružićemo vam detaljan pregled cena i opcija kako bismo našli rešenje koje odgovara vašem budžetu.

Da, iako smo bazirani u Srbiji, pružamo usluge i klijentima van granica. S obzirom na prirodu digitalnog poslovanja, možemo efikasno sarađivati sa klijentima širom sveta putem online komunikacije.

Vaša digitalna transformacija počinje ovde.

Sa Impaktivom na vašoj strani, postignite digitalni uspeh. Naša stručnost u marketingu i posvećenost vašim ciljevima čine nas idealnim partnerom za ostvarenje rasta i konkurentske prednosti

Kontaktiraj nas

support@impaktiva.com

veljko@impaktiva.com

+381 61 181 4165

11000 Beograd

Uslovi Saradnje

PIB: 113559103

MB: 66910687

Politika privatnosti

Impaktiva ©2023 Sva prava zadržana | Mapa sajta​