Impaktiva - Vaš Partner za Digitalni Rast

Mi smo Impaktiva, vaši partneri na putu do uspeha u eCommerce i srodnim industrijama. Naša strast je pomoći eCommerce preduzećima i onima koji deluju u povezanim sektorima da ostvare svoj pun potencijal na internetu. Za nas, ovo nije samo posao, već posvećenost koja se ogleda u našem radu.

Radimo isključivo u jednoj niši – eCommerce i povezanim industrijama. Ovo nam omogućava da duboko razumemo specifične izazove i ciljeve koji su karakteristični za ove oblasti. Nema više “džekova svih zanata” – mi se specijalizujemo za vašu nišu i pružamo rešenja koja su prilagođena vašem sektoru.


Radimo sa Vama, a ne za Vas

Naša Misija Je Pomoć eCommerce Preduzećima da Dostignu Svoj Pun Potencijal.

Od optimizacije sajta do vođenja uspešnih kampanja, mi smo Vaši partneri na putu do uspeha. Spremni smo da postignemo vrhunac zajedno. Za nas, ovo nije samo posao, već naša stručnost i posvećenost. Zadovoljstvo klijenata nije opcija već naša obaveza. 

Šta kazu ljudi sa kojima sarađujemo?

Ovo su neki od komentara klijenata sa kojima dugoročno sarađujemo.

Nadamo se da ćemo biti deo i Vaše priče.

Sigma Lfestyle

https://sigmalifestyle.rs/

Zahvaljujući neverovatnom radu Impaktive, naša e-trgovina doživela je značajan porast prodaje. Njihov tim nije
samo efikasno kreirao i održavao veb sajt, već je i sproveo strategiju koja nam je omogućila da postignemo impresivne rezultate. Impaktiva je neprocenjiv partner za svakoga ko traži značajna poboljšanja u digitalnom poslovanju

@mrdukee_

Marija Milenković

https://astromarija.com/

Hvala Impaktivinom timu na izvanrednom radu sa mnom. Vaša stručnost i profesionalnost omogućili su mi da ostvarim svoju viziju. Kontinuirana podrška održavanjem sajta omogućava mi da se u potpunosti posvetim svom poslu i klijentima. Radujem se daljoj saradnji i zahvaljujem se na sigurnosti koju mi vaša agencija pruža.

@astromarija

Sa Impaktivom na vašoj strani, postignite digitalni uspeh. Naša stručnost u marketingu i posvećenost vašim ciljevima čine nas idealnim partnerom za ostvarenje rasta i konkurentske prednosti

Kontaktiraj nas

support@impaktiva.com

veljko@impaktiva.com

+381 61 181 4165

11000 Beograd

Uslovi Saradnje

PIB: 113559103

MB: 66910687

Politika privatnosti

Impaktiva ©2023 Sva prava zadržana | Mapa sajta​