Kreiranje moćnog sales funnel-a za konverziju posetilaca u kupce

Vaša sposobnost da privučete, angažujete i pretvorite posetioce u kupce je suštinska za uspeh online poslovanja.

Impaktiva vam pomaže da izgradite efikasne prodajne kanale (sales funnel) koji će vam pomoći da ostvarite konstantan rast i povećate konverzije.

Naša strategija izgradnje prodajnih kanala prilagođava se vašim specifičnim potrebama i ciljevima. Od privlačenja potencijalnih kupaca, preko angažovanja njihovog interesovanja, do finalne konverzije, mi kreiramo proces koji je optimizovan za vašu ciljnu publiku.

Naša usluga uključuje:

Razvoj landing stranica i kampanja

100%

Za uspeh naših klijenata

Automatizaciju i personalizaciju komunikacije

Analizu i kontinuirano unapređenje

Uz kreiranje moćnog sales funnel-a imamo da ponudimo i...

  • Izrada Web Sajta/Web prodavnice

    Kreiranje web sajta koji će impresionirati vaše korisnike.

  • Facebook oglašavanje

    Počnite generisati potencijalne kupce danas putem Facebook oglasa.

  • Google Analytics 4

    Dajte vetar u leđa vašem digitalnom uspehu uz našu stručnu optimizaciju Google Analytics 4, omogućavajući donošenje odluka na osnovu podataka za neprevaziđeni rast poslovanja.

Česta pitanja

Impaktiva se ističe svojom specijalizacijom za eCommerce preduzeća. Naš tim je stručan u ovom polju i pružamo prilagođene strategije koje su usmerene ka vašim ciljevima.

Pre nego što započnemo saradnju, sprovodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja i ciljeva. Na osnovu tih informacija, kreiramo strategiju koja je prilagođena Vašoj niši i ciljnoj publici.

Vreme koje je potrebno za vidljive rezultate zavisi od mnogo faktora, uključujući trenutno stanje vašeg online prisustva i konkurenciju u vašoj niši. Međutim, naša strategija se fokusira na dugoročni rast. Vidljive promene u oblastima kao što su SEO i društvene mreže obično zahtevaju nekoliko meseci, dok se rezultati kampanja, kao što su Facebook oglasi, mogu videti brže.

Naše tarife se prilagođavaju specifičnim potrebama svakog klijenta. Cena zavisi od obima posla, trajanja projekta i specifičnih zahteva. Nakon što razgovaramo sa vama i razumemo vaše potrebe, pružićemo vam detaljan pregled cena i opcija kako bismo našli rešenje koje odgovara vašem budžetu.

Da, iako smo bazirani u Srbiji, pružamo usluge i klijentima van granica. S obzirom na prirodu digitalnog poslovanja, možemo efikasno sarađivati sa klijentima širom sveta putem online komunikacije.

Vaša digitalna transformacija počinje ovde.

Sa Impaktivom na vašoj strani, postignite digitalni uspeh. Naša stručnost u marketingu i posvećenost vašim ciljevima čine nas idealnim partnerom za ostvarenje rasta i konkurentske prednosti

Kontaktiraj nas

support@impaktiva.com

veljko@impaktiva.com

+381 61 181 4165

11000 Beograd

Uslovi Saradnje

PIB: 113559103

MB: 66910687

Politika privatnosti

Impaktiva ©2023 Sva prava zadržana | Mapa sajta​