Donošenje pametnih poslovnih odluka uz naprednu analitiku

U digitalnom svetu, podaci su ključni. GA4 je moćan alat koji vam omogućava da dublje razumete ponašanje vaših korisnika na web sajtu.

Impaktiva vam pomaže da iskoristite pun potencijal ovog alata kako biste donosili informisane odluke i ostvarili rast poslovanja.

Naš tim analitičara poseduje duboko razumevanje Google Analytics 4 i pruža vam stručnu optimizaciju. Pomoći ćemo vam da pratite ključne metrike, razumete korisničke putanje i identifikujete oblasti za poboljšanje. To znači da ćete biti u mogućnosti da prilagodite svoje marketinške strategije, identifikujete najbolje izvore saobraćaja i razvijete bolje iskustvo za korisnike.

Naša usluga uključuje:

Postavljanje i konfiguraciju Google Analytics 4

Kontinuirane preporuke za optimizaciju

Analizu korisničkih putanja i angažovanost

100%

Za uspeh naših klijenata

Uz Setup Google Analytics 4 imamo da ponudimo i....

Česta pitanja

Impaktiva se ističe svojom specijalizacijom za eCommerce preduzeća. Naš tim je stručan u ovom polju i pružamo prilagođene strategije koje su usmerene ka vašim ciljevima.

Pre nego što započnemo saradnju, sprovodimo detaljnu analizu vašeg poslovanja i ciljeva. Na osnovu tih informacija, kreiramo strategiju koja je prilagođena Vašoj niši i ciljnoj publici.

Vreme koje je potrebno za vidljive rezultate zavisi od mnogo faktora, uključujući trenutno stanje vašeg online prisustva i konkurenciju u vašoj niši. Međutim, naša strategija se fokusira na dugoročni rast. Vidljive promene u oblastima kao što su SEO i društvene mreže obično zahtevaju nekoliko meseci, dok se rezultati kampanja, kao što su Facebook oglasi, mogu videti brže.

Naše tarife se prilagođavaju specifičnim potrebama svakog klijenta. Cena zavisi od obima posla, trajanja projekta i specifičnih zahteva. Nakon što razgovaramo sa vama i razumemo vaše potrebe, pružićemo vam detaljan pregled cena i opcija kako bismo našli rešenje koje odgovara vašem budžetu.

Da, iako smo bazirani u Srbiji, pružamo usluge i klijentima van granica. S obzirom na prirodu digitalnog poslovanja, možemo efikasno sarađivati sa klijentima širom sveta putem online komunikacije.

Vaša digitalna transformacija počinje ovde.

Sa Impaktivom na vašoj strani, postignite digitalni uspeh. Naša stručnost u marketingu i posvećenost vašim ciljevima čine nas idealnim partnerom za ostvarenje rasta i konkurentske prednosti

Kontaktiraj nas

support@impaktiva.com

veljko@impaktiva.com

+381 61 181 4165

11000 Beograd

Uslovi Saradnje

PIB: 113559103

MB: 66910687

Politika privatnosti

Impaktiva ©2023 Sva prava zadržana | Mapa sajta​